Mainosten salliminen ja estäminen

Huomioitavaa ennen Googlen hyväksymien mainosverkostojen estämistä

Ennen kuin estät Googlen hyväksymän mainosverkon, kannattaa huomioida seuraavat asiat:

Mainoshuutokaupat

Googlen hyväksymien mainosverkostojen mainoshuutokaupat ja tulojen jako tapahtuvat samalla tavalla kuin Google Ads ‑ohjelmassakin. Järjestelmämme näyttää aina eniten maksavat mainokset huolimatta siitä tulevatko ne Google Adsista vai mainosverkostosta. Mainosverkoston estäminen saattaa vaikuttaa negatiivisesti tuloihisi. Tämä johtuu siitä, että estetty mainosverkosto ei kilpaile sivustosi huutokaupassa eikä siten myöskään ohjaa mahdollisia tuloja mainostilaasi.

Tuhannen näyttökerran tulot

Tuhannen näyttökerran tulot tarkoittavat arvioituja tuloja jokaista keräämääsi tuhatta näyttökertaa kohti. Emme suosittele mainosverkostojen estämistä tuhannen näyttökerran tuloihin perustuen. Katso esimerkki:

Mainosverkosto Näyttökerrat Tuhannen näyttökerran tulot
Verkosto A 10 000 1 $
Verkosto B 14 3 $
Verkosto C 1 000 0,50 $

Verkostolla B on korkeimmat tuhannen näyttökerran tulot, ja se vaikuttaa menestyvän paremmin kuin muut verkostot. Nämä tiedot perustuvat kuitenkin vain 14 näyttökertaan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että voit olettaa saavasi samat tulot seuraavasta tuhannesta tai kymmenestä tuhannesta näyttökerrasta. Näyttökertojen arvo vaihtelee paljon, joten pienestä näyttökertamäärästä lasketut tuhannen näyttökerran tulot voivat olla harhaanjohtavia.

Verkostossa C on pienimmät tuhannen näyttökerran tulot. Verkoston C estäminen alhaisten tuhannen näyttökerran tulojen perusteella saattaa kuitenkin vaikuttaa negatiivisesti ansioihin. Verkoston C tuhannen näyttökerran tulot ovat alhaisemmat, koska se on voittanut huutokauppoja, joiden näyttökertojen arvo on pienempi. Järjestelmämme pyrkii aina maksimoimaan jokaisen näyttökerran arvon huutokaupassa. Jos estät verkoston C, tällöin jokin toinen verkosto voi voittaa huutokaupan alhaisemmalla hintatarjouksella.