Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Betalningar

Måste jag betala skatt för mina intäkter från AdSense?

Det kan hända att du måste betala skatt på dina intäkter från AdSense. De exakta reglerna beror på vilket rättssubjekt som är avtalspart. Läs om hur du hittar din avtalspart. Observera att du själv ansvarar för att du förstår och följer lämpliga skatteregler. Google har ingen möjlighet att bistå med rådgivning i skattefrågor.

Enligt amerikanska skattelagar måste Google be vissa utgivare om skatterelaterad information. Om du ska lämna skatteinformation finns mer information om detta på sidan Betalningar > Inställningar i ditt AdSense-konto.

Öppna sidan Skatteinformation nu

Specifik information om skattekraven i USA finns på IRS webbplats.

Den skatterelaterade information som Google tillhandahåller, är inte avsedd och ska inte tolkas som juridiska eller skattemässiga råd eller investeringsråd. För skatterådgivning och mer tekniska frågor om vilka skattelagar som gäller dig rekommenderar vi att du kontaktar din skatterådgivare.