Julkaisimme äskettäin AdSense-sivusi, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Maksut

Onko minun maksettava veroa AdSense-tuloistani?

Saatat joutua maksamaan veroja AdSense-tuloistasi. Tarkat määräykset vaihtelevat sopimusyhteisön mukaan. Lue, miten löydät oman sopimusyhteisösiy. Huomaa, että sinun on itse selvitettävä tarvittavat verosäännöt ja noudatettava niitä, eikä Google voi tarjota veroneuvoja.

Googlen edellytetään Yhdysvaltojen verolakien mukaisesti keräävän tiettyjä verotietoja joiltakin julkaisijoilta. Jos sinua pyydetään antamaan verotietoja, voit lukea lisätietoja AdSense-tilisi sivulta Maksut > Asetukset.

Siirry Verotiedot-sivulle

Saat tarkempia tietoja Yhdysvaltain veroihin liittyvistä vaatimuksista Yhdysvaltain verohallinnon verkkosivustolta.

Googlen antamia verotustietoja ei ole tarkoitettu laki-, vero- tai sijoitusneuvoiksi eikä niitä ole syytä sellaisiksi tulkita. Pyydä veroneuvojaltasi tarkempia neuvoja ja tietoja verolakien soveltamisesta omassa tapauksessasi.