Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Betalinger

Skal jeg betale skat af min indtjening fra AdSense?

Du skal muligvis betale skat af din AdSense-indtjening. De præcise regler afhænger af den kontraherende enhed. Få oplysninger om, hvordan du finder din kontraherende enhed. Bemærk! Det er dit ansvar at sætte dig ind i og overholde de gældende skatteregler, og Google kan ikke vejlede dig vedrørende skat.

Google er, i henhold til den amerikanske skattelovgivning, pålagt at indsamle bestemte skattemæssige oplysninger fra nogle udgivere. Hvis du skal angive skatteoplysninger, kan du finde detaljerede oplysninger på siden "Betalinger > Indstillinger" på din AdSense-konto.

Gå til siden med skatteoplysninger nu

Du finder specifikke oplysninger om amerikanske skattekrav på de amerikanske skattemyndigheders website (IRS).

Eventuelle skattemæssige oplysninger, som Google stiller til rådighed, er ikke ment som og skal ikke fortolkes som juridisk eller skattemæssig rådgivning eller investeringsrådgivning. Vi anbefaler, at du kontakter din revisor for at få skatterådgivning eller for at få svar på mere tekniske spørgsmål om, hvordan lovgivningen gælder for dig.