Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Pagaments

Hauré de pagar impostos sobre els guanys provinents d'AdSense?

És possible que hàgiu de pagar impostos sobre els guanys d'AdSense. La normativa exacta varia segons l'entitat contractant. Obteniu informació sobre com podeu trobar l'entitat contractant. Tingueu present que és responsabilitat vostra entendre i complir la normativa fiscal corresponent. Google no us pot proporcionar assessorament fiscal.

La legislació fiscal dels Estats Units requereix que Google reculli determinada informació fiscal d'alguns editors. Si se us demana que proporcioneu informació fiscal, trobareu els detalls a la pàgina "Pagaments > Configuració " del vostre compte d'AdSense.

Ves a la pàgina Informació fiscal ara

Si us cal informació específica sobre els requisits fiscals als Estats Units, visiteu el lloc web de l'IRS.

Cap informació que proporcioni Google relacionada amb els impostos no s'ha d'interpretar com a assessorament jurídic, fiscal ni d'inversió. Per obtenir assessorament fiscal o preguntes més tècniques sobre com us afecta la legislació fiscal, consulteu el vostre assessor fiscal.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.