Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Betalinger

Sender AdSense meg en faktura eller kvittering?

Du kan skrive ut kvitteringer på betalinger ved å klikke på Automatisk betaling-linken for den aktuelle måneden i listen over nylige transaksjoner. #payments

Ja. Vi registrerer en kvittering i kontoen din hver gang vi utsteder en betaling til deg. Denne kvitteringen er en utskrivbar side med relevante opplysninger om utbetalingen din. Du kan skrive ut denne siden for å holde oversikt over betalingene dine, til bruk i banken når du løser inn en AdSense-sjekk eller til regnskapsformål.

Slik kan du se kvitteringen på en bestemt betaling:

1. Logg på AdSense-kontoen din.
  2. Klikk på Betalinger etterfulgt av Betalingsinformasjon.
  3. Klikk på Se transaksjoner.
  4. Klikk på Automatisk betaling-linken for betalingen du vil ha en kvittering på, på Transaksjoner-siden.

Nå åpnes kvitteringen. Husk at denne kvitteringen må brukes i samsvar med AdSense-vilkårene.

Hvis du deltar i AdSense, betyr det ikke at du er ansatt hos Google LLC, men at du har inngått en avtale som er underlagt bestemte vilkår. Brudd på disse vilkårene kan føre til at vi stenger kontoen din.