Maksut

Saanko AdSensesta laskun tai maksukuitin?

Voit tulostaa maksukuitin, kun siirryt maksutapahtumalistalla haluamasi kuukauden kohdalle ja klikkaat automaattisen maksun linkkiä. #maksut

Kyllä. Maksukuitti on saatavilla tililläsi aina, kun saat meiltä maksun. Maksukuitti on tulostettavalla sivulla ja sisältää tärkeitä maksuasi koskevia tietoja. Voit tulostaa sivun, jotta voit pitää kirjaa kaikista maksuistasi, esittää sen pankille tallettaessasi AdSense-sekkisi tai kirjanpitotarkoituksissa.

Näin löydät tietyn maksun kuitin:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Maksut ja sitten Maksutiedot.
  3. Valitse Näytä maksutapahtumat.
  4. Siirry sen maksun kohdalle, josta haluat kuitin, ja klikkaa automaattisen maksun linkkiä.

Näet maksukuittisi. Huomaa, että kuittia saa käyttää vain AdSensen käyttöehtojen mukaisesti.

Muistathan myös, että AdSense-ohjelmaan osallistuminen ei tarkoita, että Google LLC on työnantajasi, mutta olet kuitenkin sitoutunut noudattamaan käyttöehtoja. Niiden vastainen toiminta voi johtaa tilisi perumiseen milloin tahansa.