Maksut

Saanko laskun tai maksukuitin?

Kyllä. Maksukuitti on käytettävissä tililläsi aina, kun suoritamme sinulle maksun. Maksukuitti on tulostettavalla sivulla ja sisältää tärkeitä maksuasi koskevia tietoja. Voit tulostaa sivun, jotta voit pitää kirjaa kaikista maksuistasi, esittää sen pankille tallettaessasi AdSense-sekkisi tai kirjanpitotarkoituksissa.

Tietyn maksun maksukuitin hakeminen:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta navigaatiopaneelista Maksut.
  3. Valitse Näytä tapahtumat.
  4. Klikkaa Maksutapahtumat-sivulla automaattisen maksun linkkiä sen maksun kohdalla, josta haluat kuitin.

Sinut ohjataan maksukuittiisi. Huomaa, että tätä kuittia saa käyttää vain AdSense-käyttöehtojen mukaisesti.

Muistathan myös, että AdSense-ohjelmaan osallistuminen ei tarkoita, että Google Inc. on työnantajasi, mutta olet kuitenkin sitoutunut noudattamaan käyttöehtoja. Käyttöehtojen rikkominen voi johtaa tilisi peruuttamiseen milloin tahansa.