Notifikation

Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Betalinger

Sender AdSense en faktura eller en betalingskvittering?

Du kan udskrive en kvittering for en betaling, når du klikker på linket Automatisk betaling for den pågældende måned i listen over seneste transaktioner. #payments

Ja. Du kan altid finde en betalingskvittering på din konto, når vi udsteder en betaling. Betalingskvitteringen kan udskrives og indeholder relevante oplysninger om din betaling. Du kan udskrive den for at holde styr på alle dine betalinger, tage den med i banken, når du indsætter din AdSense-check, eller bruge den i forbindelse med bogføring.

Sådan får du adgang til betalingskvitteringen for en bestemt betaling:

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Betalinger og så Betalingsoplysninger.
  3. Klik på Se transaktioner.
  4. På siden "Transaktioner" skal du klikke på linket Automatisk betaling for den betaling, som du vil have en kvittering for.

Du videresendes til din betalingskvittering. Bemærk! Denne kvittering må kun bruges i henhold til vilkårene og betingelserne for AdSense.

Vi skal minde om, at deltagelse i AdSense ikke betyder, at du er ansat af Google Inc. Du har en aftale, som er underlagt disse vilkår og betingelser. Overtrædelse af disse vilkår kan medføre, at din konto på et hvilket som helst tidspunkt annulleres.