Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Pagaments

AdSense proporciona una factura o un rebut del pagament?

Podeu imprimir un rebut d'un pagament quan feu clic a l'enllaç Pagament automàtic del mes en qüestió a la llista de transaccions recents. #payments

Sí, sempre que emetem un pagament hi ha disponible un rebut del pagament al compte: es tracta d'una pàgina imprimible amb detalls rellevants sobre el pagament. Podeu imprimir aquesta pàgina per mantenir un registre dels pagaments, per mostrar-la al banc en dipositar el xec d'AdSense o bé amb finalitats comptables.

Per accedir al rebut d'un pagament específic:

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Pagaments i després Informació de pagaments.
  3. Feu clic a Mostra les transaccions.
  4. A la pàgina "Transaccions", feu clic a l'enllaç Pagament automàtic per al pagament del qual voleu un rebut.

Se us dirigirà al rebut del pagament. Tingueu present que aquest rebut s'ha d'utilitzar respectant estrictament els termes i condicions d'AdSense.

Us recordem que la participació en AdSense no implica que treballeu per a Google LLC. Tanmateix, els termes i condicions us vinculen a un contracte, i qualsevol infracció d'aquests termes pot comportar la cancel·lació del compte en qualsevol moment.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.