Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

AdSense for video (AFV)

Anbefalte fremgangsmåter og optimaliseringstips for AdSense for video

Den beste måten å optimalisere AdSense-inntektene på er å sikre at kontoen din har god anseelse. Dette gjør du ved å sørge for at implementeringen er i tråd med de generelle programretningslinjene for AdSense og de produktspesifikke retningslinjene. Det finnes imidlertid noen enkle og gode fremgangsmåter vi kan anbefale for å optimalisere kontoinntektene. De er som følger:

• Bruk nøyaktige metadata

«description_url»-parameteren for annonseforespørselen fungerer som ekstra, gjennomsøkbar HTML under valg av innholdsannonser. Innholdet du oppgir via denne parameteren, kan ha innvirkning på bredden i utvalget av annonser som konkurrerer i auksjonen. Du bør ta med hele setninger som beskriver spillet og tjenesten du tilbyr.

En god nettadresse for beskrivelse skal se omtrent slik ut:

<html>
    <head>
    <title>Game Attack | Eksempelspillutgiver.com</title>
    </head>
    <body>
    <h1>Game Attack</h1>
    <p>Game Attack er et spill der spillerne skal navigere gjennom en labyrint på kortest mulig tid. Det finnes flere spillmoduser, for eksempel stafettmodus, duellmodus og tempoløp. Spill mot vennene dine!</p>
    <h2>Om Eksempelspillutgiver.com</h2>
    <p>Eksempelspillutgiver ble startet i 2010 og tilbyr nettspill av høy kvalitet til brukere over hele verden. Vi tilbyr både kostnadsfrie spill og spill for betalende abonnenter som ønsker å tjene opp poeng de kan bruke på kule digitale premier.</p>
    <h2>Game Attack-spilltagger</h2>
    <p>Brukerne kan bruke disse taggene til å søke etter spill på nettstedet vårt:</p>
    <ul>
    <li>gratis</li>
    <li>énspiller</li>
    <li>flerspiller</li>
    <li>hjernetrimspill</li>
    <li>utviklerX</li>
    </ul>
    </body>
    </html>

Du finner mer informasjon om hvordan du bruker denne parameteren, i den tekniske hurtigstartveiledningen for interaktive medieannonser.
  • Bruk alle annonseformater

Ved hjelp av SDK-en for interaktive medieannonser med HTML5 kan du be om ulike annonsetyper. Du finner en fullstendig oversikt over de tilgjengelige annonseformatene på introduksjonssidene for AdSense for video-produktet. Du kan oppnå høyest mulig totalinntekt ved å bruke alle de ulike annonseformatene, deriblant standard in-stream-videoannonser, videoannonser som kan hoppes over, heldekkende annonser og overleggsannonser.

• Konfigurer kanaler for å gjøre rapporteringen bedre

Ved hjelp av kanaler kan du få detaljerte rapporter om resultatene for bestemte sider og annonseenheter. Ved å tilordne en kanal til en kombinasjon av sider eller annonseenheter kan du spore resultatene for en leaderboard- kontra en bannerannonse eller sammenligne motorsykkelsidene med bilsidene dine. Du finner mer informasjon om kanaler i brukerstøtten vår.