AdSense voor video (AFV, AdSense for Video)

Praktische tips en optimalisatietips voor AdSense voor video

De beste manier om uw AdSense-inkomsten te optimaliseren, is ervoor te zorgen dat de reputatie van uw account goed blijft. U doet dit door ervoor zorgen dat uw implementatie voldoet aan het algemene Programmabeleid van AdSense en het productspecifieke beleid. Er zijn daarnaast ook enkele eenvoudige praktische tips die u kunt opvolgen om de inkomsten van uw account te maximaliseren, en met name:

• Gebruik correcte metadata.

De parameter description_url van het advertentieverzoek dient als extra crawlbare HTML voor de selectie van advertenties op basis van context. De content die u via deze parameter aanbiedt, kan invloed hebben op de selectie van advertenties die aan de veiling deelnemen. Geef beschrijvingen van uw game en uw service in volledige zinnen.

Een goede beschrijvende URL zou er als volgt uitzien:

<html>
    <head>
    <title>Game Attack | ExampleGamesPublisher.com</title>
    </head>
    <body>
    <h1>Game Attack</h1>
    <p>Game Attack is een spel waarin spelers in de kortste tijd door het doolhof moeten navigeren. Er zijn meerdere spelmodussen waaronder een estafettemodus, pvp-modus en de tijdtest. Speel tegen uw vrienden!</p>
    <h2>Over ExampleGamesPublisher.com</h2>
    <p>ExampleGamesPublisher is sinds 2010 actief en produceert hoogwaardige online webgames voor gebruikers overal ter wereld! We leveren zowel gratis games als exclusieve games alleen voor abonnees, voor gebruikers die punten willen verdienen om te besteden aan coole digitale prijzen!</p>
    <h2>Gametags van Game Attack</h2>
    <p>Gebruikers gebruiken deze tags om naar games te zoeken op onze website:</p>
    <ul>
    <li>Gratis</li>
    <li>Single-player</li>
    <li>Multi-player</li>
    <li>Puzzelgame</li>
    <li>DeveloperX</li>
    </ul>
    </body>
    </html>

Raadpleeg de technische startershandleiding van IMA voor meer informatie over het gebruik ervan.
  • Gebruik alle advertentie-indelingen.

Met de IMA-SDK voor HTML5 kunt u verschillende soorten advertenties aanvragen. Een compleet overzicht van de beschikbare indelingen vindt u op de introductiepagina van AdSense voor video. Voor het maximaliseren van uw totale inkomsten raden we u aan alle verschillende advertentie-indelingen te gebruiken, zoals standaard InStream-videoadvertenties, videoadvertenties die kunnen worden overgeslagen en fullslot- en overlay-advertenties.

• Stel kanalen in om gedetailleerdere rapporten te maken.

Met kanalen kunt u gedetailleerdere rapporten bekijken over de prestaties van specifieke pagina's en advertentieblokken. Als u een kanaal toewijst aan een combinatie van pagina's of advertentieblokken, kunt u bijvoorbeeld de prestaties van een leaderboard-advertentie en een banner vergelijken, of uw pagina's over motorfietsen vergelijken met uw pagina's over auto's. Bezoek ons Helpcentrum voor meer informatie over kanalen.