AdSense for video

Parhaita käytäntöjä ja optimointivinkkejä AdSense for video -ohjelmalle

Paras tapa optimoida AdSense-tilin tulot on pitää tili hyvässä kunnossa. Sitä varten sinun on varmistettava, että toteutuksesi noudattaa yleisiä AdSense‑ohjelmasääntöjä sekä tuotekohtaisia käytäntöjä. Sinun kannattaa kuitenkin noudattaa yksinkertaisia parhaita käytäntöjä ja maksimoida tilisi tulot. Se onnistuu seuraavilla tavoilla.

• Käytä tarkkoja sisällönkuvaustietoja

Mainospyynnön description_url-parametri toimii asiayhteyteen perustuvassa mainosvalinnassa indeksoitavan lisä-HTML:n tavoin. Tämän parametrin avulla lisäämäsi sisältö saattaa vaikuttaa siihen, miten laaja valikoima mainoksia kilpailee huutokaupassa. Sinun kannattaa käyttää kokonaisia virkkeitä, kun kuvailet peliä ja palveluasi.

Hyvä kuvauksen URL-osoite näyttää esimerkiksi seuraavalta:

<html>
    <head>
    <title>Pelihyökkäys | Esimerkkipelijulkaisija.fi</title>
    </head>
    <body>
    <h1>Pelihyökkäys</h1>
    <p>Pelihyökkäys on peli, jossa pelaajien on kuljettava labyrintin läpi mahdollisimman nopeasti. Pelitiloja on useita, esimerkiksi viesti, kaksinpeli ja yksinpeli kelloa vastaan. Pelaa kavereita vastaan!</p>
    <h2>Tietoja Esimerkkipelijulkaisija.fistä</h2>
    <p>Esimerkkipelijulkaisija on jo vuodesta 2010 alkaen tuottanut laadukkaita verkkopelejä käyttäjille ympäri maailmaa. Tarjolla on maksuttomia pelejä sekä maksullisia tilauspohjaisia pelejä, joita pelaamalla käyttäjät voivat ansaita pisteitä ja hankkia hienoja digitaalisia palkintoja.</p>
    <h2>Pelihyökkäys-pelin tagit</h2>
    <p>Käyttäjät hakevat pelejä verkkosivustollamme seuraavilla tageilla:</p>
    <ul>
    <li>ilmainen</li>
    <li>yksinpeli</li>
    <li>moninpeli</li>
    <li>pulmapeli</li>
    <li>DeveloperX</li>
    </ul>
    </body>
    </html>

Lisätietoja koodin käyttämisestä on interaktiivista multimediaa käyttävien mainosten teknisessä pika-aloitusoppaassa.
  • Käytä kaikkia mainosmuotoja

Interaktiivista multimediaa käyttävien mainosten HTML5‑ohjelmistokehityspaketin avulla voit pyytää monentyyppisiä mainoksia. Kattava luettelo käytettävissä olevista muodoista on AdSense for videoille ‑tuotteen johdantosivuilla. Voit maksimoida kokonaistulosi hyödyntämällä kaikkia eri mainosmuotoja, myös In-Stream-vakiovideomainoksia, ohitettavia videomainoksia, koko mainospaikan mainoksia ja peittokuvamainoksia.

• Tehosta raportointia määrittämällä kanavia

Kanavia käyttämällä saat yksityiskohtaisia raportteja tiettyjen sivujen ja mainosyksiköiden tehokkuudesta. Voit vertailla jättibannereiden ja bannereiden tai moottoripyörä- ja autosivujen tehokkuutta liittämällä kunkin sivu- tai mainosyksikköyhdistelmän tiettyyn kanavaan. Lisätietoja kanavista saat ohjekeskuksestamme.