Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

AdSense for video (AFV)

Teknisk hurtigstartveiledning (AFV)

En startveiledning for teknikere som bruker Googles SDK for interaktive medieannonser for å vise annonser i HTML5-, Android- eller iOS-videospillere.

En kort oversikt

AdSense for video bruker Googles SDK for interaktive medieannonser. Med denne SDK-en kan du få en bedre kombinasjon av videoinnhold og -annonser ved å be om AdSense-annonser. Disse produktene er underlagt AdSense-vilkårene, programretningslinjene for AdSense og de produktspesifikke retningslinjene for bruk. Husk at utilsiktede klikk som skyldes svært aggressiv eller feilaktig implementering, resulterer i at vi tar affære og i verste fall avslutter kontoen.

Når du skal vise annonser via SDK-en for interaktive medieannonser, må du konfigurere en annonseforespørsel, laste inn den resulterende annonsen og spille den av på riktig tidspunkt. Du kan utføre testing ved hjelp av testpublisist-ID-en «ca-video-pub-4968145218643279». Du må gi kontoadministratoren din et eksempel på hvordan integreringen din fungerer, før du får tillatelse til å publisere annonser på nettstedene dine.

Integreringsalternativer

Videospiller fra tredjepart

En av de enkleste måtene du kan tjene penger på ved hjelp av AdSense for video, er å velge en videospiller fra en tredjepart som allerede har SDK-en for interaktive medieannonser integrert.

Partnerne som er oppført i tabellen nedenfor, har Googles SDK for interaktive medieannonser integrert, som kreves for å kunne tjene penger på å bruke AdSense for video, enten direkte eller via Google Ad Manager.

IMA3: The latest video SDK

Partner HTML5 iOS Android Available guides
Akamai Støttet Støttet Støttet HTML5 | iOS | Android
Anvato Støttet Støttet Støttet
Bitmovin Støttet     HTML5
Blue Billywig Støttet     HTML5
Brid.tv Støttet   Støttet HTML5 | Android
Brightcove Støttet Støttet Støttet HTML5 | iOS | Android
Connatix Støttet Støttet Støttet
Dailymotion Støttet Støttet Støttet HTML5| iOS | Android
Flowplayer Støttet     HTML5
JW Player Støttet Støttet Støttet HTML5 | iOS | Android
Kaltura Støttet Støttet Støttet
Limelight video (Edgio) Støttet     HTML5
Mecloud Støttet     HTML5
Mow Player Støttet     HTML5
Ooyala (legacy) Støttet Støttet Støttet
Playwire Støttet     HTML5
Radiant Media Player           Støttet     HTML5
SambaTech Støttet
Shaka Player    Støttet *     HTML5
THEOplayer Støttet Støttet Støttet HTML5 | iOS | Android
Comcast Technology Solutions
(formerly "mpx/thePlatform")
Støttet     HTML5
Veedmo Støttet
Vidazoo Støttet     HTML5
Video.js Støttet     HTML5

* Indicates that the partner is also certified for Dynamic Ad Insertion

Ta kontakt med en tredjepartspartner for videospiller for å få mer informasjon om bruk av den aktuelle tjenesten.

Egen videospiller

Publisister som ønsker å tjene penger ved å bruke AdSense for video og har sin egen videospiller, må integrere SDK-en for interaktive medieannonser direkte. Denne SDK-en er tilgjengelig for flere plattformer:

Hvis du får tekniske problemer under integreringen av SDK-en for interaktive medieannonser, finner du støtte for de ulike SDK-ene i det tekniske forumet for SDK-en for interaktive medieannonser. I forumet kan du også rapportere feil og sende inn forespørsler om SDK-funksjoner.

Videospiller som er kompatibel med VAST og VPAID JS

For publisister med videospillere som ikke er integrert med SDK-en for interaktive medieannonser, er det fortsatt mulig å tjene penger på videoinnhold ved å bruke IMA-adaptertaggen hvis spilleren er kompatibel med VAST 2 eller 3 og VPAID 2 JS-standardene. Merk: IMA-adapteren er bare tilgjengelig for nettbaserte videospillere.

Direkte integrering med SDK-en for interaktive medieannonser er alltid å foretrekke, fordi du da har flere funksjoner tilgjengelig enn med IMA-adapteren, blant annet dynamisk fordeling, frekvenstak, avstand mellom konkurrenter, annonseplanlegging med annonseregler og VMAP. Hvis en direkte integrering med SDK-en for interaktive medieannonser imidlertid ikke er mulig, har du i det minste tilgang til etterspørsel fra AdSense for video via IMA-adapteren.

Når du har valgt et integreringsalternativ, følger du oppsettsveiledningen for AdSense for video for å sende inn implementeringen din for gjennomgang.