AdSense for video

AdSense for videoille ‑määritysohjeet

Seuraavan vaiheittaisen pikaoppaan avulla saat käyttöösi AdSense for videoille ‑mainoksia videosisältöäsi varten. Suosittelemme, että tutustut kaikkiin vaiheisiin huolellisesti ennen käyttöönoton aloittamista.

1. Kelpoisuuden tarkistaminen
  2. AdSense for video ‑käytäntöjen lukeminen
  3. Käyttöönoton lähettäminen tarkistettavaksi
  4. Käyttöönoton käynnistäminen

1. Kelpoisuuden tarkistaminen

Varmista, että AdSense for video on oikea tuote sinulle, lukemalla kaikki sen johdantosivulla olevat vaatimukset.

Muista, että AdSense for video -tilin hankkimista varten tarvitset ensin AdSense-tilin. Jos sinulla ei ole AdSense-tiliä, sinun on hankittava se.

2. AdSense for video ‑käytäntöjen lukeminen

AdSense for video -ohjelmaan liittyy joitakin lisäkäytäntöjä, joten varmista, että olet lukenut ja ymmärtänyt AdSensen interaktiivisten mediamainosten (IMA) käytännön.

3. Käyttöönoton lähettäminen tarkistettavaksi

Kun olet varma, että haluat käyttää näitä tuotteita ja että noudatat käytäntöihin liittyviä ohjeita, sinun on lähetettävä esimerkkikoodimme sisältävä testikäyttöönotto tarkistettavaksi. Seuraa näitä ohjeita:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Mainokset.
  3. Valitse Muut tuotteet.
  4. Klikkaa Hae AdSense videoille ‑ohjelmaan ja seuraa vuorovaikutteisen oppaan ohjeita.

4. Käyttöönoton käynnistäminen

Hyväksynnän jälkeen saat yksilöllisen julkaisijatunnuksen, jolla voit pyytää julkaistuja videomainoksia. Tämän jälkeen voit aloittaa tulojen ansaitsemisen videosisältösi avulla.

Muista käyttää yksilöllistä julkaisijatunnustasi ja poistaa kaikki adtest=on-parametrin esiintymät, jotta kaikki toimii oikein. Saat lisätietoja seuraavista parhaista käytännöistä ja usein kysytyistä kysymyksistä (UKK).