Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

AdSense til video (AFV)

Oversigt over AdSense til video

AdSense til video giver dig mulighed for at tjene penge på dit webbaserede videoindhold og videoindhold i indbyggede apps. I AdSense til video bruges Googles IMA-SDK (Software Development Kit til interaktive medieannoncer), som er den teknologi, der bruges til at anmode om annoncer fra HTML5-, Android- eller iOS-videoafspillere. Googles IMA-SDK giver udviklere mulighed for at sende annonceanmodninger til AdSense-netværket, fortolke annoncesvarene og vise annoncer. Mange af verdens førende onlinevideoudgivere benytter IMA-SDK'et til at anmode om og vise videoannoncer.

Krav
Annonceformater
Integrationsmuligheder
Flere ressourcer
Vigtigt! AdSense til video er i øjeblikket i vedligeholdelsestilstand. Produktet er stadig tilgængeligt for aktuelle brugere og bliver stadig vedligeholdt. I 2022 har vi dog valgt at fokusere på at udvikle nye funktioner inden for andre områder i AdSense, og der er derfor ikke længere åbent for tilmelding til produktet AdSense til video. Bemærk! Video er fortsat en vigtig del af oplevelsen på nettet, og vi bliver ved med at undersøge mulighederne for at understøtte dette område fremover.

Krav

Hvis du vil integrere AdSense til video i din HTML5-, Android- eller iOS-videoafspiller, skal du sørge for at overholde følgende krav:

• Sørg for, at du overholder AdSense-programpolitikkerne, herunder disse specifikke videopolitikker.
  • Brug en videoafspiller, der har Googles IMA-SDK integreret og/eller er kompatibel med VAST 3.0 og VPAID 2 JS.
  • Brug en HTML5-, Android- eller iOS-baseret videoafspiller.
  • Sørg for at have en stor mængde videoindhold, dvs. mere end 40 % videoindhold med over to millioner videoeksponeringer om måneden.
  • Indholdet må ikke hostes på YouTube. YouTube-indhold er ikke kvalificeret til AdSense til video. Hvis du opretter indhold til YouTube, kan du tjene penge på det via YouTubes partnerprogram.

Tilbage til toppen

Annonceformater

Googles IMA-SDK understøtter følgende annoncetyper:

• Videoannoncer (lineære): Videoannoncer, der vises før, midt i og/eller efter videoindhold (dvs. før afspilningen, midt i afspilningen og/eller efter afspilningen).
    • Standardannoncer: Videoannoncer, som ikke kan springes over, og som kan blive vist før afspilningen, midt i afspilningen og efter afspilningen.
    • TrueView-annoncer: Videoannoncer, som kan springes over (brugerne har mulighed for at springe annoncen over efter ca. fem sekunder). TrueView-annoncer kan kun blive vist før afspilningen eller midt i afspilningen, hvis videoindholdets samlede varighed er længere end videoannoncernes samlede varighed.
      TrueView-videoannoncer, der kan springes over, er kun tilgængelige for AdSense til video-udgivere, der opfylder yderligere politikrelaterede krav. Du finder flere oplysninger under videospecifikke retningslinjer for AdSense.

Example video ad

Figur 1: Eksempel på en videoannonce

Example TrueView video ad

Figur 2: Eksempel på en TrueView-videoannonce

• Overlejringsannoncer (ikke-lineære): Tekst-, billed- eller rich media-annoncemateriale, der normalt vises over den nederste tredjedel af indholdet. Bemærk! Dette format er kun tilgængeligt via IMA HTML5-SDK'et til webbaserede videoafspillere.

Example overlay ad

Figur 3: Eksempel på en overlejringsannonce

• Fuldpladsannoncer (lineære): Tekst-, billed- eller rich media-annoncemateriale, der normalt vises før eller efter indholdet, eller når afspilningen sættes på pause. Brugerne skal lukke annoncen, før de kan fortsætte til videoindholdet, den næste video osv. Bemærk! Dette format er kun tilgængeligt via IMA HTML5-SDK'et til webbaserede videoafspillere.

Figur 4: Eksempel på en fuldpladsannonce

Tilbage til toppen

Integrationsmuligheder

Du kan vælge den AdSense til video-integrationsmulighed, der bedst passer til din forretningsmodel:

• Direkte integration (hvis du ejer kildekoden til videoafspilleren)

Hvis du vil integrere AdSense til video direkte i din HTML5-, Android- eller iOS-videoafspiller, skal du integrere Googles IMA-SDK. På Google Developers-websitet kan du se fremgangsmåden til integration af IMA-SDK'et i de understøttede miljøer (HTML5, Android og iOS). Din videoafspiller skal være kompatibel med en af ​​disse teknologier, og du skal være fortrolig med at foretage kodeintegration uden hjælp.

• Integration i videoafspiller fra tredjepart (hvis du ikke ejer kildekoden til videoafspilleren)

Du kan begynde at tjene penge med AdSense til video, selvom du ikke har din egen tilpassede videoafspiller. Mange videoafspillere og platforme fra tredjepart har Googles IMA-SDK integreret.

Vi foreslår, at du overvejer at bruge en tredjepartsplatform fra en af vores videopartnere, hvis det er muligt, da denne mulighed er en af ​​de nemmeste metoder til at komme godt i gang med AdSense til video. Du kan gennemgå listen over partnere i den tekniske integrationsvejledning og kontakte dem for at få en vejledning i, hvordan du kommer godt i gang med AdSense til video ved brug af deres videoteknologi.

• VAST/VPAID-integration (hvis din videopartnerplatform ikke har Googles IMA-SDK integreret)

Hvis videoafspilleren ikke har Googles IMA-SDK integreret, har du stadig mulighed for at tjene penge via AdSense til video, forudsat at afspilleren er kompatibel med standarderne VAST 2 eller 3 samt VPAID 2 JS.

VAST/VPAID-annonceanmodningen starter IMA-SDK-teknologien, før annonceanmodningen foretages. Det gør videoafspilleren kompatibel med den teknologi, der er en forudsætning for at kunne tjene penge på videoindhold via AdSense til video.

Tilbage til toppen

Flere ressourcer

Tilbage til toppen