Kanalen

Mijn kanaalrapporten tonen meer gegevens dan mijn algemene rapporten

Wanneer u kanaalrapporten bekijkt, ziet u mogelijk enkele vertoningen en klikken die op meerdere kanalen zijn bijgehouden. Afhankelijk van de manier waarop u uw URL- en aangepaste kanalen heeft ingesteld, kan dit een of meer van de volgende oorzaken hebben:

• Uw advertenties worden bijgehouden op meerdere URL-kanalen.
    Vertoningen en klikken op een URL-kanaal voor domein.com/site of forum.domein.com worden tevens bijgehouden op een URL-kanaal voor domein.com. Als u een klik ontvangt op domein.com/site, wordt deze tevens vastgelegd op uw URL-kanaal domein.com. Dit betekent dat u twee klikken ziet in uw kanaalrapporten, maar slechts één in uw algemene rapport. Lees meer over het maken van URL-kanalen voor meer informatie over het bijhouden van subpagina's en subdomeinen.
  • Uw advertenties worden bijgehouden op zowel een URL- als een aangepast kanaal.
    Als u aangepaste kanalen gebruikt op een pagina die wordt bijgehouden door een URL-kanaal, kunnen uw gegevens worden gedupliceerd. Wanneer u een klik ontvangt op een advertentieblok dat met uw aangepaste kanaal is gecodeerd, wordt voor de desbetreffende pagina ook een klik vastgelegd in uw URL-kanaal.
  • Uw advertenties worden bijgehouden op meerdere aangepaste kanalen.
    Als u meerdere aangepaste kanalen heeft toegewezen aan een advertentieblok, worden klikken en vertoningen van dat advertentieblok vastgelegd voor elk aangepast kanaal.

Als u de algehele prestaties van uw account wilt bekijken, klikt u op Rapporten en kiest u het rapport Gehele account per dag. Dit bevat alle klikken, paginavertoningen en inkomsten van uw account zonder duplicering van gegevens.