Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

La pàgina que has sol·licitat actualment no està disponible en el teu idioma. Pots seleccionar un altre idioma a la part inferior de la pàgina o bé traduir de manera instantània qualsevol pàgina web a l'idioma que vulguis mitjançant la funció de traducció integrada de Google Chrome.

Informes

Diferencia entre los tipos de orientación y los tipos de ofertas

Los tipos de orientación son los modos en los que los anunciantes orientan los anuncios a sus páginas: orientación contextual, orientación por ubicación o publicidad basada en intereses.

Los tipos de oferta son las formas en que los anunciantes hacen una oferta en una subasta para conseguir espacio publicitario: anuncios de coste por clic (CPC), donde se remuneran los clics válidos que reciben los anuncios o anuncios de coste por cada mil impresiones (CPM), donde se remuneran las visualizaciones válidas de un anuncio.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.

true
Cerca al Centre d'ajuda