Notifikation

Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Brandsikkerhed

Bloker annoncørwebadresser i AdSense

Undgå, at annoncer fra bestemte websites vises på dine sider #blockadvertiserURLs #blockingcontrols

Du kan blokere annoncer, der linker (eller gennemklikker) til bestemte webadresser. Dette er nyttigt, når du ikke vil vise bestemte annoncer på dit website. Du kan f.eks. blokere alle annoncer, der linker til din konkurrent på www.eksempel.dk. Når du blokerer et topdomæne, f.eks. www.eksempel.dk, blokerer du også alle annoncer, der linker til det pågældende domænes undermapper.

Du kan maksimalt blokere 500 webadresser.

Bloker annoncørwebadresser på et website

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Brandsikkerhed.
  3. Klik på dit produkt. Hvis der f.eks. er tale om AdSense til indhold-annoncer, skal du klikke på Indhold.
  4. Klik på Styringselementer for blokering.
  5. Angiv navnet på det website, du vil angive blokeringen på, og klik på Søg.
  6. Klik på navnet på websitet i dialogboksen Søg efter websites.
    Tip! Hvis dit website ikke er med på listen, kan du tilføje det via funktionen til websiteadministration.
  7. Klik på Administrer annoncørwebadresser.
  8. Indtast de webadresser, som du vil blokere, på siden "Annoncørwebadresser".

Du kan adskille flere webadresser med kommaer eller hårde linjeskift.

9. Klik på Bloker webadresser.

Når der er gået 24 timer, burde der ikke længere blive vist annoncer fra blokerede webadresser på dine sider.

Bloker annoncørwebadresser på alle websites

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Brandsikkerhed.
  3. Klik på dit produkt. Hvis der f.eks. er tale om AdSense til indhold-annoncer, skal du klikke på Indhold.
  4. Klik på Styringselementer for blokering.
  5. Klik på Administrer annoncørwebadresser.
  6. Indtast de webadresser, som du vil blokere, på siden "Annoncørwebadresser".

Du kan adskille flere webadresser med kommaer eller hårde linjeskift.

7. Klik på Bloker webadresser.

Når der er gået 24 timer, burde der ikke længere blive vist annoncer fra blokerede webadresser på dine sider.

Husk! Du må ikke klikke på dine egne annoncer for at finde deres webadresse, da det strider mod programpolitikkerne.

Retningslinjer for blokering af webadresser

Handling/komponent Retningslinje
Når du indtaster de webadresser, du vil blokere
  • Du kan adskille flere webadresser med kommaer eller hårde linjeskift.
  • Du kan maksimalt blokere 500 webadresser.
For webadressestier
  • Hvis du skriver eksempel.dk, blokerer du for annoncer til eksempel.dk og eksempel.dk/sub.
  • Hvis du skriver eksempel.dk/sub, blokerer du ikke for annoncer til eksempel.dk/produkter.
For forespørgselsstier
  • Hvis du skriver eksempel.dk/1?2=3, blokerer du for annoncer til eksempel.dk/1?4=5
For underdomæner
  • Hvis du skriver eksempel.dk, blokerer du for annoncer til www.eksempel.dk og forum.eksempel.dk.
  • Hvis du skriver www.eksempel.dk, blokerer du for annoncer til www.eksempel.dk, forum.eksempel.dk og eksempel.dk.
  • Hvis du skriver forum.eksempel.dk, blokerer du for annoncer til forum.eksempel.dk, men du blokerer ikke for annoncer til eksempel.dk, www.eksempel.dk eller admin.eksempel.dk.
For apps Webadresser normaliseres for Google Play Butik og iTunes. Det betyder, at du kun behøver at tilføje én variant af webadressen for at blokere appen i at annoncere på din ejendom. Hvis eksempelvis itunes.apple.com/app/id12345 og itunes.apple.com/us/app/id12345 peger på den samme app, behøver du kun at indtaste én af webadresserne for at blokere appen helt.
For YouTube-videoer
  • Bloker én enkelt video ved at indtaste webadressen: youtube.com/watch?v=video-id
  • Bloker alle YouTube-videoer: youtube.com/watch
  • Bloker en hel YouTube-kanal efter visningsdomæne: youtube.com/channel/kanal-id
For webadresser, der kombinerer et topdomæne med en landekode på øverste niveau (f.eks. google.com.br) Inkluder udtrykkeligt topdomænet med en landekode som en del af webadressen.