Julkaisimme äskettäin AdSense-sivusi, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Tallennetut raportit

Tallennettu raportti on raportti, jonka asetukset olet muokannut ja jonka olet tallentanut käytettäväksi tulevaisuudessa. Raportin luomiseen käyttämäsi ajanjakso ja asetukset voidaan määrittää tallennetuksi raportiksi, jota on nopea käyttää myöhemmin.