Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Kontoinställningar

Ändra språk i ditt konto

Om du vill visa ditt AdSense-konto på ett annat språk än det som används i dina andra produkter från Google kan du välja ett nytt visningsspråk på sidan Personliga inställningar.

Tips: Om du vill ändra språk för alla dina produkter från Google, inräknat AdSense, kan du ändra det primära språket i ditt Google-konto.

Så här ändrar du visningsspråket för ditt AdSense-konto:

1. Logga in på ditt AdSense-konto.
  2. Klicka på Konto.
  3. Klicka på Inställningar och sedan på Personliga inställningar.
  4. Välj önskat språk på rullgardinsmenyn Visningsspråk i avsnittet Personliga inställningar.
  5. Klicka på Spara.

Kontosidorna visas nu på det här språket och det används också i all kommunikation från oss.

Obs!: Visningsspråket du väljer för AdSense-kontot sparas i ditt Google-konto som ett produktspecifikt språk. Du kan ändra detta språk i ditt Google-konto. Tänk dock på att om du ändrar ditt produktspecifika språk för AdSense (i ditt Google-konto) till ett språk som inte stöds av AdSense återställer vi det senaste visningsspråket som du har använt i AdSense. Se vilka språk AdSense stöder.