Tilin asetukset

Tilin kieliasetuksen vaihtaminen

Jos haluat käyttää AdSense-tiliäsi eri kielellä kuin muita Google-tuotteita, voit valita uuden käyttöliittymän kielen Henkilökohtaiset asetukset ‑sivulta.

Vinkki: Jos haluat vaihtaa kaikkien Google-tuotteiden (myös AdSensen) kielen, muuta ensisijainen kieli Google-tililläsi.

Näin voit muuttaa AdSense-tilisi käyttöliittymän kielen:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Tili.
  3. Klikkaa Asetukset ja sitten Henkilökohtaiset asetukset.
  4. Valitse haluamasi kieli Henkilökohtaiset asetukset ‑kohdan avattavasta Käyttöliittymän kieli ‑valikosta.
  5. Klikkaa Tallenna.

Valittua kieltä käytetään tilisi sivuilla ja sinulle lähetetyissä viesteissä.

Huom. AdSense-tilille valitsemasi käyttöliittymän kieli tallennetaan Google-tilillesi tuotekohtaisena kielenä, ja voit vaihtaa kielen Google-tililtäsi. Muista kuitenkin, että jos vaihdat Google-tililtäsi AdSensen tuotekohtaiseksi kieleksi kielen, jota AdSense ei tue, palautamme asetukseksi AdSensessa viimeksi käyttämäsi kielen. Katso AdSensen tukemat kielet.