Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Configuració del compte

Canviar l'idioma del compte

Si voleu veure el compte d'AdSense en un idioma diferent del de la resta dels productes de Google, podeu accedir a la pàgina "Configuració personal" i triar un nou idioma de visualització.

Consell: si preferiu canviar l'idioma de tots els productes de Google, incloent-hi el d'AdSense, podeu canviar l'idioma principal al vostre Compte de Google.

Seguiu aquests passos per canviar l'idioma de visualització del compte d'AdSense:

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Compte.
  3. Feu clic a Configuració i, tot seguit, a Configuració personal.
  4. A la secció "Configuració personal", seleccioneu la llengua que vulgueu al desplegable Idioma de visualització.
  5. Feu clic a Desa.

Aquest serà l'idioma en què es mostraran les pàgines del compte i el que utilitzarem per enviar-vos les comunicacions.

Nota: l'idioma de visualització que trieu per al compte d'AdSense es desarà al vostre Compte de Google com a idioma específic del producte i el podreu canviar des del Compte de Google. Ara bé, tingueu present que si canvieu l'idioma específic del producte per a AdSense (des del Compte de Google) a un idioma no disponible a AdSense, tornarem a activar l'últim idioma de visualització que hàgiu fet servir en aquest producte. Vegeu els idiomes disponibles a AdSense.