Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Kontoindstillinger

Sådan ændrer du dine mailpræferencer for AdSense

Abonner på (eller afmeld) mails fra AdSense

Du kan vælge, hvilke mails du gerne vil modtage fra AdSense. Følg disse trin for at ændre dine mailpræferencer:

1. Klik på Konto.
  2. Klik på Indstillinger og derefter på Indstillinger for personlig tilpasning.
  3. Vælg, hvilke mails du gerne vil modtage, i sektionen "Mailpræference". Hvis du vil afmelde en bestemt type meddelelser, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet.
  4. Klik på Gem.

Der kan gå op til 10 dage, før ændringerne træder i kraft.