Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Configuració del compte

Com es poden canviar les preferències de correu electrònic d'AdSense

Subscriviu-vos als correus electrònics d'AdSense (o cancel·leu-ne la subscripció)

Podeu triar els correus electrònics que voleu rebre d'AdSense. Seguiu aquests passos per canviar les preferències de correu electrònic:

1. Feu clic a Compte.
  2. Feu clic a Configuració i, tot seguit, a Configuració personal.
  3. A la secció "Preferències de correu electrònic", seleccioneu els correus electrònics que voleu rebre. Per cancel·lar la subscripció a un tipus de missatge en concret, desmarqueu-ne la casella corresponent.
  4. Feu clic a Desa.

Els canvis tindran efecte en un termini màxim de 10 dies.