Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Annonseenheter

Legg til AdSense-søkemotorer på nettsteder

På nettstedet ditt kan du legge til en søkemotor fra Google der annonser vises sammen med søkeresultatene. Før du kan legge til en søkemotor, må du generere søkefeltkoden i AdSense-kontoen din og deretter kopiere og lime den inn denne koden i HTML-innholdet på sidene dine.

Merk: Denne funksjonen er bare tilgjengelig i kvalifiserte kontoer opprettet før 17. mai 2022.

Slik oppretter du søkemotorer

1. Logg på AdSense-kontoen din.
  2. Klikk på Annonser.
  3. Klikk på Etter annonseenhet.
  4. Klikk på Søkemotor.
    Merk: Hvis du ikke ser Søkemotor-alternativet, innfrir du ikke kvalifikasjonskravene.
  5. Gi søkemotoren et navn.
  6. Velg om du ønsker at søkemotoren skal søke på hele nettet eller bare på bestemte nettsteder du angir.
  7. Hvis du ønsker å tjene penger på å vise søkeannonser, må du slå på Tjen penger på annonser som plasseres i søkeresultatene.
  8. Klikk på Opprett.
  9. Kopiér og lim inn koden mellom <body>- og <body/>-taggene på sidene der du vil at søkefeltet skal vises.
  10. Klikk på Ferdig.

Spor inntektene fra søkemotoren

Du kan spore inntektene du får fra søk på nettstedet ditt, ved å konfigurere en tilpasset kanal for søkemotoren din. Finn ut mer om tilpassede kanaler.

Avanserte funksjoner

Hvis du ønsker flere alternativer for å tilpasse søkemotoren, kan du bruke de avanserte funksjonene i tjenesten for programmerbare søkemotorer. Med disse alternativene kan du for eksempel endre utseendet og preget til søkemotoren din. Finn ut mer om de avanserte funksjonene i tjenesten for programmerbare søkemotorer.

Merk: Hvis du bruker de avanserte funksjonene, må du kanskje oppdatere koden på nettstedet ditt med den nye koden du genererer i tjenesten for programmerbare søkemotorer.