AdSense haulle

Hakukoneen lisääminen sivustolle

Voit lisätä sivustollesi Googlea käyttävän hakukoneen, joka näyttää mainoksia hakutulosten yhteydessä. Ennen hakukoneen lisäämistä sinun on luotava AdSense-tililläsi hakukentän koodi sekä kopioitava ja liitettävä se sivujesi HTML-koodiin.

Hakukoneen luominen

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Valitse Mainokset ja sitten Yleiskatsaus.
  3. Valitse Mainosyksikön mukaan.
  4. Klikkaa Hakukone.
    Huom. Jos et näe Hakukone-vaihtoehtoa, et täytä tällä hetkellä sen ehtoja. Tarkista tilanne myöhemmin uudelleen.
  5. Lisää hakukoneelle nimi.
  6. Valitse, tekeekö hakukone hakuja koko internetistä vai vain luettelemiltasi sivustoilta.
  7. Klikkaa Luo.
  8. Kopioi koodi ja liitä se niiden sivujesi <body>- ja <body/> tagien väliin, joilla haluat hakukentän näkyvän.
  9. Klikkaa Valmis.

Hakukoneen tulosten seuraaminen

Voit seurata sivustollasi tehtyjen hakujen kautta saamiasi tuloja luomalla hakukoneellesi muokatun kanavan. Lue lisää muokatuista kanavista.

Lisäominaisuudet

Jos haluat hakukoneeseesi enemmän muokkausvaihtoehtoja, voit käyttää Ohjelmoitavan hakumoottorin tarjoamia lisäominaisuuksia. Näiden vaihtoehtojen avulla voit esimerkiksi muuttaa hakukoneen ulkoasua. Lue lisää Ohjelmoitavan hakumoottorin lisäominaisuuksista.

Huom. Jos käytät lisäominaisuuksia, sinun on ehkä korvattava sivustollasi oleva koodi uudella, Ohjelmoitavan hakumoottorin avulla luodulla koodilla.