AdSense-hakukoneen lisääminen sivustolle

Voit lisätä sivustollesi Googlea käyttävän hakukoneen, joka näyttää mainoksia hakutulosten yhteydessä. Ennen hakukoneen lisäämistä sinun on luotava AdSense-tililläsi hakukentän koodi sekä kopioitava ja liitettävä se sivujesi HTML-koodiin.

Huom. Tämä ominaisuus on käytettävissä vain ennen 17.5.2022 luoduilla ehdot täyttävillä tileillä.

Hakukoneen luominen

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Mainokset.
  3. Valitse Mainosyksikön mukaan.
  4. Klikkaa Hakukone.
    Huom. Jos et näe Hakukone-vaihtoehtoa, et täytä siihen liittyviä ehtoja.
  5. Lisää hakukoneelle nimi.
  6. Valitse, tekeekö hakukone hakuja koko internetistä vai vain valitsemiltasi sivustoilta.
  7. Jos haluat ansaita rahaa hakumainoksilla, laita päälle Ansaitse rahaa hakutuloksissa näkyvien mainosten avulla.
  8. Klikkaa Luo.
  9. Kopioi koodi ja liitä se niiden sivujesi <body>- ja <body/>-tagien väliin, joilla haluat hakukentän näkyvän.
  10. Klikkaa Valmis.

Hakukoneen tulosten seuraaminen

Voit seurata sivustollasi tehtyjen hakujen kautta saamiasi tuloja luomalla hakukoneellesi muokatun kanavan. Lue lisää muokatuista kanavista.

Lisäominaisuudet

Jos haluat muokata hakukonettasi tarkemmin, voit käyttää Ohjelmoitavan hakumoottorin tarjoamia lisäominaisuuksia. Näiden vaihtoehtojen avulla voit esimerkiksi muuttaa hakukoneen ulkoasua. Lue lisää Ohjelmoitavan hakumoottorin lisäominaisuuksista.

Huom. Jos käytät lisäominaisuuksia, sinun on ehkä korvattava sivustollasi oleva koodi uudella, Ohjelmoitavan hakumoottorin avulla luodulla koodilla.