Hakukoneen käyttöön ottaminen

Jos AdSense-hakemuksesi hyväksytään, saat meiltä verkkosivuillesi liitettävän hakukoodin. Voit lisätä sivullesi oletuskoodin tarjoamalla käyttäjillesi välittömästi hakuja tai muokata hakukonetta ennen koodin liittämistä.

Saat hakukoodin näin:

1. Kirjaudu sisään tilillesi osoitteessa https://www.google.com/adsense.
  2. Siirry Omat mainokset ‑välilehdelle.
  3. Valitse Haku.
  4. Klikkaa +Uusi täsmähakukone. Add AFS
  5. Valitse, tekeekö tämä hakukenttä hakuja kaikilta internetin sivustoilta vai ainoastaan luettelemiltasi sivustoilta. Sites to search
  6. Suunnittele hakukenttä ja hakutulokset ohjatun toiminnon avulla.
  7. Kopioi ja liitä hakukoodi Hakukentän koodista HTML-sivuihisi. AFS code

Jos haluat lisätietoja koodin lisäämisestä sivuillesi, tutustu koodin käyttöönotto-oppaaseen.