AdSense haulle

Ota hakukone käyttöön

Jos AdSense-hakemuksesi hyväksytään, saat meiltä verkkosivuihisi liitettävän hakukoodin. Voit lisätä oletuskoodin sivuusi, jolloin käyttäjät pääsevät käyttämään hakua heti, tai voit muokata hakukonetta ennen koodin liittämistä.

Hae hakukoodi seuraavasti:

1. Kirjaudu tiliisi osoitteessa https://www.google.fi/adsense.
  2. Siirry Omat mainokset -välilehdelle.
  3. Valitse Haku.
  4. Valitse Uusi täsmähakukone.
    Add AFS
  5. Valitse, tekeekö tämä hakukenttä hakuja kaikista internetin sivustoista vai ainoastaan luettelemistasi sivustoista.
    Sites to search
  6. Suunnittele hakukenttä ja hakutulokset ohjatun toiminnon avulla.
  7. Kopioi ja liitä hakukoodi Hakukentän koodista HTML-sivuihisi.
    AFS code

Jos haluat lisätietoja koodin lisäämisestä sivuihisi, tutustu koodin käyttöönotto-oppaaseen.