Notifikation

Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Annonceenheder

Tilføj en AdSense-søgemaskine på dit website

Du kan føje en Google-søgemaskine til dit website, der viser annoncer med søgeresultater. Hvis du vil tilføje en søgemaskine, skal du først generere søgefeltskoden på din AdSense-konto og derefter kopiere og indsætte den pågældende kode i HTML-koden på dine sider.

Bemærk! Denne funktion er kun tilgængelig for kvalificerede konti, der er oprettet før den 17. maj 2022.

Opret en søgemaskine

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Annoncer.
  3. Klik på Efter annonceenhed.
  4. Klik på Søgemaskine.
    Bemærk! Hvis du ikke kan se valgmuligheden Søgemaskine, er du i øjeblikket ikke kvalificeret.
  5. Navngiv din søgemaskine.
  6. Vælg, om søgemaskinen skal bruges til søgning overalt på nettet eller kun på de websites, du angiver.
  7. Hvis du vil tjene penge på at vise søgeannoncer, skal du aktivere Tjen penge på annoncer, der placeres i søgeresultaterne.
  8. Klik på Opret.
  9. Kopiér og indsæt koden mellem taggene <body> og <body/> på de sider, hvor søgefeltet skal vises.
  10. Klik på Udfør.

Spor effektiviteten af din søgemaskine

Du kan spore indtjening, der er foretaget via søgninger på dit website, ved at oprette en tilpasset kanal til din søgemaskine. Få flere oplysninger om tilpassede kanaler.

Avancerede funktioner

Hvis du vil have flere tilpasningsmuligheder for din søgemaskine, kan du få adgang til de avancerede funktioner fra Integrerbar søgemaskine. Du kan f.eks. bruge disse indstillinger til at ændre din søgemaskines udseende og funktionalitet. Få flere oplysninger om avancerede funktioner i Integrerbar søgemaskine.

Bemærk! Hvis du bruger de avancerede funktioner, skal du muligvis erstatte koden på dit website med den nye kode, som du genererer i Integrerbar søgemaskine.