Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Segmentació dels anuncis

Sobre la subhasta d'anuncis

AdSense utilitza una subhasta per seleccionar els anuncis que es mostren al vostre lloc web i determinar els guanys que obteniu d'aquests anuncis. Tots els anuncis paguen imports diferents en funció de factors com ara l'import de l'oferta que ha fet un anunciant per l'anunci. L'anunci que guanya la subhasta és el que l'usuari veu al vostre lloc.

Com funciona la subhasta d'anuncis

Igual que en una subhasta tradicional, com més anunciants facin ofertes per aparèixer al vostre espai publicitari, més competència hi haurà pels vostres blocs d'anuncis i més guanys podreu obtenir. Com menys restriccions poseu als anuncis que es poden mostrar al vostre lloc web, més anuncis podrà tornar el nostre sistema, cosa que podria incrementar els vostres els ingressos.

AdSense determina l'oferent guanyador en funció de l'oferta neta més alta que s'hagi enviat. L’oferta neta reflecteix qualsevol ajust que AdSense, segons el seu criteri, pugui haver aplicat a l'oferta enviada per l'anunciant per tal d'optimitzar la subhasta.

Independentment de si s'apliquen ajustos o no, a l'anunciant guanyador mai no se li cobrarà més de l'oferta que enviï. Si els imports respectius de les ofertes netes enviades són iguals, es triarà de manera aleatòria el guanyador d'aquestes ofertes.

Optimitzar la subhasta d'anuncis

És possible que AdSense executi experiments limitats dissenyats per optimitzar la subhasta. Aquests experiments poden incloure:

• La modificació del model o de la mecànica estàndard de les subhastes.
  • La simulació de trucades i subhastes d'anuncis.
  • L'ajust de la configuració de l'editor.
  • El descompte de determinades ofertes enviades pels anunciants o la modificació de la prioritat d'aquestes ofertes.

No es modificarà la configuració de segmentació que l'anunciant hagi definit per a l'anunci.