Tilpasning av annonser

Tilpass utseendet til annonsene dine

Med AdSense kan du velge annonsefargene, -typene og -størrelsene som passer best på nettstedet ditt.

Annonsefarger

Velg fra en liste over forhåndsdefinerte annonsestiler, eller lag egne annonsestiler. Med tilpassede annonsestiler kan du sørge for at fargene på annonseteksten, bakgrunnen og kantlinjene passer på nettstedet ditt. Du kan lage så mange tilpassede annonsestiler som du ønsker. Vi tilbyr også detaljerte forslag for valg av annonsestiler som er mest effektive for nettstedet ditt.

Annonsetyper

Tekstannonser, bannerannonser og rich media-annonser er eksempler på annonsetyper som kan bli vist på siden din. Du kan velge hvilken annonsetype som skal bli vist når du lager eller endrer annonseenheter, og også angi innstillinger for standard annonsetyper i kontoen din. Finn ut hvordan du aktiverer eller deaktiverer bannerannonser.

Annonsestørrelser

Du kan velge blant en rekke annonsestørrelser som er utformet for å passe til en lang rekke sideutforminger. Se eksempler på AdSense-annonser.