Mainosten muokkaaminen

Mainosten ulkoasun muokkaaminen

AdSense antaa sinun valita parhaiten sivustollesi sopivat mainoksen värit, tyypit ja koot.

Mainoksen värit

Valitse valmiita mainostyylejä luettelosta tai luo oma mainostyyli. Muokattujen mainostyylien avulla voit varmistaa, että mainoksen teksti, tausta ja reunusten värit sopivat sivustoosi. Voit luoda haluamasi määrän muokattuja mainostyylejä. Annamme myös yksityiskohtaisia ehdotuksia, joiden perusteella voit valita tehokkaimpia mainostyylejä sivustollesi.

Mainostyypit

Sivullasi näkyviä mainostyyppejä voivat olla esimerkiksi tekstimainokset, näyttömainokset ja multimediamainokset. Voit valita, mitä mainostyyppejä haluat näyttää, kun luot tai muokkaat mainosyksikköä, ja voit myös määrittää oletusarvoisia mainostyypin asetuksia tiliäsi varten. Selvitä, kuinka näyttömainokset otetaan käyttöön ja poistetaan käytöstä.

Mainoskoot

Voit valita useista mainosten kokovaihtoehdoista, jotka on suunniteltu sopimaan erilaisiin sivuihin. Katso esimerkkejä AdSense-mainoksista.