Tilpasning av annonser

Linkenheter

I linkenheter vises en liste over emner som er relevante for innholdet på siden din.

Link unit example

Linkenheter er nøye målrettet mot brukernes interesser. Ettersom brukerne bruker annonseenheten direkte, kan de være mer interessert i annonsene de etter hvert får se.

AdSense-publisister får betalt for klikk på annonser som det kobles til fra emner for linkenheter – ikke for klikk på selve emnene. Annonsene på siden det kobles til, er Google-annonser med betaling per klikk, og disse fungerer omtrent likt som annonsene som vises i vanlige AdSense-annonseenheter.

Se eksempler på linkenheter.

Responsive linkenheter

Med responsive linkenheter tilpasses størrelsen på linkenhetene automatisk til utformingen på nettsidene dine, slik at du kan ha støtte for en rekke forskjellige enheter (datamaskiner, telefoner, nettbrett osv.). De er beregnet på nettsteder med responsiv design, men fungerer også på ikke-responsive nettsteder. Ved hjelp av responsive linkenheter kan du gi brukerne en flott annonseopplevelse uavhengig av hvilke enheter de besøker nettstedet ditt med.

Fremgangsmåten videre