Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Advertenties van derden

Hoe AdSense werkt met door Google gecertificeerde advertentienetwerken

Via AdSense kunnen meerdere door Google gecertificeerde advertentienetwerken concurreren om uw advertentieblokken. Deze nieuwe mogelijkheid, die rendementsbeheer wordt genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Google Ad Manager en helpt u de hoogste opbrengst te genereren voor elke advertentie die op uw site wordt weergegeven. Meer advertentienetwerken betekent meer concurrentie, en daardoor kunt u een optimale winst behalen voor elk advertentieblok, of de winnende biedingen nu afkomstig zijn van Google Ads of andere advertentienetwerken.

Aanvullende informatie:

• Op uw pagina's kunnen nu ook advertenties met categorie- en plaatsingstargeting, en remarketingadvertenties van andere, door Google gecertificeerde advertentienetwerken worden weergegeven. Dit vergroot de concurrentie om uw advertentieblokken en dit maakt uw advertentieruimte dus waardevoller.
  • U kunt bieden op uw voorraad voor andere door Google gecertificeerde advertentienetwerken eenvoudig blokkeren met de opties in het Centrum voor advertentiebeoordeling.
  • De door Google gecertificeerde advertentienetwerken die advertenties op sites van AdSense-uitgevers willen plaatsen, moeten voldoen aan het Google Ads-beleid, dus u ontvangt gegarandeerd de advertentiekwaliteit die u gewend bent. Daarnaast moeten adverteerders die willen bieden op uw AdSense-voorraad, voldoen aan de vereisten voor weergave van advertenties van derden.
  • Alle door Google gecertificeerde advertentienetwerken moeten voldoen aan het standaard beleid voor advertentie-indelingen van Google.
  • U kunt de vertoningen, klikken en inkomsten die zijn gegenereerd via door Google gecertificeerde advertentienetwerken, bekijken in het rapport Advertentienetwerken op de pagina Rapporten.