Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Retningslinjer

Begrenset annonselevering versus begrensede annonser

Du kan se «begrenset annonselevering» eller «begrensede annonser» et par steder i kontoen din. Selv om de to termene høres like ut, påvirker de deg på ulike måter. Den ene begrenset antallet annonser som vises i appene eller på nettstedene dine, mens den andre begrenser hvilke data som kan brukes når annonser skal leveres. Denne artikkelen beskriver forskjellene mellom disse to termene.

Begrenset annonselevering

Google kan fra tid til annen sette en grense for hvor mange annonser som kan kjøres via kontoen din. Dette kan være en midlertidig grense for annonseleveringen som blir satt mens vi blir kjent med deg og evaluerer kvaliteten på trafikken din. Årsaken kan også være at vi har identifisert ugyldig trafikk i kontoen.

Du blir varslet i retningslinjesenteret i kontoen hvis annonseleveringen er begrenset. Da ser du statusen «Begrenset annonselevering».

Tips: Hvis annonseleveringen din er begrenset, kan du finne ut mer om hva dette betyr, og hva du kan gjøre. Du kan finne ut mer om hva som kan forårsaket den begrensede annonselevering, i veiledningen om grenser for annonseleveringen.

Begrensede annonser

Med begrensede annonser kan du bare vise annonser på en begrenset måte. Begrensede annonser deaktiverer innsamlingen, delingen og bruken av personopplysninger til personlig tilpasning av annonser. Finn ut mer om begrensede annonser.