Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Beleidsproblemen verhelpen

Beperkte advertentieweergave versus beperkte advertenties

Op een aantal plaatsen in uw account kan er 'beperkte advertentieweergave' of 'beperkte advertenties' worden weergegeven. Hoewel deze termen vergelijkbaar klinken, zijn de gevolgen voor u verschillend: beperkte advertentieweergave beperkt het aantal advertenties dat op uw sites of in uw apps wordt getoond, terwijl beperkte advertenties beperken welke gegevens kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen. In dit artikel worden de verschillen tussen deze 2 termen uitgelegd.

Beperkte advertentieweergave

Google kan soms een limiet instellen voor het aantal advertenties dat uw account kan tonen. Dit kan een tijdelijke limiet voor advertentieweergave zijn terwijl we u leren kennen en de kwaliteit van uw verkeer evalueren, of omdat we problemen met ongeldig verkeer in uw account hebben vastgesteld.

U krijgt een melding in het Beleidscentrum van uw account als de advertentieweergave is beperkt. De advertentieweergavestatus Beperkte advertentieweergave wordt dan getoond.

Tip: Als uw advertentieweergave is beperkt, vindt u hier meer informatie over wat dit betekent en wat u kunt doen. In onze gids voor limieten voor advertentieweergave worden de oorzaken van beperkte advertentieweergave uitgelegd.

Beperkte advertenties

Met beperkte advertenties (BPA) kunt u advertenties op een beperkte manier weergeven. Persoonsgegevens verzamelen, delen en gebruiken voor advertentiepersonalisatie wordt uitgezet als u beperkte advertenties gebruikt. Meer informatie over beperkte advertenties