Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Politikker

Begrænset annoncevisning ift. begrænsede annoncer

Der er nogle få steder på din konto, hvor du kan se "begrænset annoncevisning" eller "begrænsede annoncer". Selvom de lyder ens, påvirker de dig forskelligt: Det ene begrænser antallet af annoncer, der vises på dine websites eller i dine apps, mens det andet begrænser, hvilke data der kan bruges til at vise annoncer. I denne artikel beskrives forskellene mellem disse to termer.

Begrænset annoncevisning

Google kan nogle gange sætte en grænse for, hvor mange annoncer der må vises på din konto. Det kan være en midlertidig begrænsning af annoncevisningen, indtil vi har undersøgt sagen nærmere og vurderet kvaliteten af din trafik, eller det kan være en grænse, vi fastsætter, fordi vi har registreret problemer i form af ugyldig trafik på din konto.

Du får besked i Politikcenter på din konto, hvis din annoncevisning er begrænset. Statussen for annoncevisning vises som "Begrænset annoncevisning".

Tip! Hvis din annoncevisning har været begrænset, kan du få flere oplysninger om, hvad det betyder, og hvad du kan gøre. Du kan få flere oplysninger om de mulige årsager til begrænset annoncevisning i vores vejledning vedrørende begrænset annoncevisning.

Begrænsede annoncer

Begrænsede annoncer giver dig mulighed for at vise annoncer i begrænset omfang. Med begrænsede annoncer deaktiveres indsamling, deling og brug af personoplysninger med henblik på tilpasning af annoncer. Få flere oplysninger om begrænsede annoncer.