Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Corregir problemes relacionats amb les polítiques

Difusió d'anuncis limitada vs. anuncis limitats

En alguns llocs del compte us podeu trobar amb "difusió d'anuncis limitada" o "anuncis limitats". Tot i que són semblants, us afecten de manera diferent: un limita el nombre d'anuncis que es difonen als vostres llocs web o aplicacions, mentre que l'altre limita quines dades es poden fer servir per difondre anuncis. Aquest article descriu les diferències entre aquests dos termes.

Difusió d'anuncis limitada

De vegades, Google pot establir un límit en el nombre d'anuncis que el vostre compte pot mostrar. Pot ser que sigui un límit temporal de publicació d'anuncis mentre us coneixem i avaluem la qualitat del vostre trànsit, o pot ser que hàgim identificat problemes de trànsit no vàlid al vostre compte.

Si s'ha limitat la difusió d'anuncis, rebreu una notificació al Centre de polítiques del compte. Veureu l'estat de difusió d'anuncis "Difusió d'anuncis limitada".

Consell: si la difusió d'anuncis s'ha limitat, podeu obtenir més informació sobre què significa i què podeu fer. Per entendre millor què pot haver causat el límit de difusió d'anuncis, consulteu la nostra guia per als límits de difusió d'anuncis.

Anuncis limitats

Els anuncis limitats (LTD) us permeten difondre anuncis d'una manera limitada. Els anuncis limitats desactiven la recollida, la compartició i l'ús de dades personals a fi de personalitzar els anuncis. Obteniu més informació sobre els anuncis limitats.