Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

GDPR-meddelelser

Fejlfinding i forbindelse med meddelelser vedrørende europæiske forordninger

Hvis du bruger en af Googles løsninger til administration af samtykke, men ikke kan se, at der vises meddelelser på dit website i EØS, Storbritannien og Schweiz, kan du følge denne fremgangsmåde for at finde og løse problemer i forbindelse med implementering af meddelelser.

• Sørg for, at din side er tagget med den sidste nye version af AdSense-tagget.
  • Verificer, at den konto, der blev brugt ved implementering af AdSense-tagget på dit website, er den samme som den, der blev brugt ved konfiguration af din meddelelse.
    AdSense understøtter ikke visning af meddelelser for flere konti på samme side. I dette scenarie er der ikke garanti for visning af en meddelelse om samtykke via en af Googles løsninger til administration af samtykke, men du kan forsøge at løse problemet ved at konfigurere en meddelelse på alle taggede konti, der anvendes til dit website.
  • Der kan ikke vises en meddelelse via en af Googles løsninger til administration af samtykke, hvis det i henhold til politikken vedrørende henvisningsadresser for websitet ikke er tilladt at inkludere henvisningsadressen i anmodninger med forskellig oprindelse.
    • Løsning: Udgivere skal sikre sig, at det i henhold til deres politik vedrørende henvisningsadresser er tilladt at inkludere HTTP-henvisningsadressens header i anmodninger med forskellig oprindelse. Det er tilstrækkeligt at bruge standardværdien strict-origin-when-cross-origin.
  • Der kan kun vises meddelelser i vinduet på øverste niveau via Googles løsninger til administration af samtykke.
    • Løsning: Sørg for, at AdSense-tagget eller dit tag fra værktøjet Privatliv og beskeder er placeret i vinduet på øverste niveau.
      Vejledning vedrørende tags fra værktøjet Privatliv og beskeder er kun relevant for udgivere, der også bruger opfordringer til at deaktivere annonceblokering.