Hakumainokset

AdSense for Search ‐tuotteeseen integroituja ominaisuuksia koskevat käytännöt

(23.3.2022) Ukrainan sodan vuoksi keskeytämme sellaisen sisällön kaupallistamisen, jossa käytetään sotaa hyväksi, kielletään sodan olemassaolo tai suvaitaan se.

10.3.2022: Koska Googlen mainontajärjestelmät on äskettäin jäädytetty Venäjällä, uusien venäläisten AdSense-, AdMob- ja Google Ad Manager ‑tilien luominen keskeytetään. Lisäksi keskeytetään Venäjältä käsin toimivien mainostajien mainokset Googlen palveluissa ja verkostoissa maailmanlaajuisesti.

(3.3.2022) Ukrainassa käynnissä olevan sodan vuoksi keskeytämme tilapäisesti mainosten näkymisen Venäjällä oleville käyttäjille.

(26.2.2022) Ukrainan sodan vuoksi Google keskeyttää Venäjän valtiorahoitteisen median kaupallistamisen.

Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja teemme muutoksia tarvittaessa.

Nämä käytännöt koskevat AdSense for Search (AFS) ‐tuotteeseen integroitujen ominaisuuksien käyttöä. Tällä hetkellä käytettävissä on seuraavantyyppisiä AFS-tuotteeseen integroituja ominaisuuksia:

Selvyyden vuoksi todettakoon, että näissä käytännöissä

• "mainokset" tarkoittavat Googlen toimittamia mainoksia, eivät mitään sellaisia mainoksia (tai muita mainontatuotteita tai ‑palveluita), jotka eivät ole Googlen toimittamia
  • "sisältö" tarkoittaa kaikkea sitä, mitä tarjoat käyttäjille, esimerkiksi julkaisijan luomaa, jaettua ja käyttäjien luomaa sisältöä, orgaanisia hakutuloksia, mainoksia (sekä Googlen että kolmansien osapuolten toimittamia) ja linkkejä muille sivustoille tai muihin sovelluksiin
  • vaatimus siitä, että johonkin tarvitaan Googlen hyväksyntä, koskee vain Googlen palvelujen (esimerkiksi Googlen toimittamien mainosten) käyttöä.

Sinun on varmistettava, että käytät Googlen palveluja näiden käytäntöjen mukaisesti. Tämä koskee myös kaikkea sisältöä sellaisilla sivustoilla, joilla Googlen palvelut on otettu käyttöön. Jos käytäntöjä ei noudateta, Google saattaa ryhtyä korjaaviin toimenpiteisiin, esimerkiksi 1) jäädyttää Googlen palvelujen tarjoamisen, 2) vaatia sinua lopettamaan Googlen palvelujen käyttämisen tai muokkaamaan palvelujen toteutusta tai 3) käyttää sovellettavien Google AdSense online-käyttöehtojen mukaisia oikeuksiaan tai johonkin muuhun asiaankuuluvaan, sinun ja Googlen väliseen sopimukseen perustuvia oikeuksiaan.

Käytännöt

Selvyyden vuoksi todettakoon, että

1. AFS-tuotteeseen integroituja ominaisuuksia on käytettävä AdSense for Search (AFS) ‐käytäntöjen mukaisesti
  2. AFS-tuotteeseen integroituja ominaisuuksia ei saa käyttää sellaisen sisällön yhteydessä, jossa ei noudateta Google AdSense ‐ohjelmakäytäntöjä, Googlen julkaisijakäytännöt mukaan luettuina.