Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Rapporter

Åtkomst till regional data

För utgivare i EES

Utgivare i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet som är intresserade av data på händelsenivå kan använda vår lösning som kallas regional dataåtkomst och som erbjuds våra Ad Manager-kunder. Google Ad Manager-utgivare med en nätverksfaktureringsadress i EES har åtkomst till icke sammanställda datafiler på händelsenivå som liknar dataöverföring.

Du kan skapa filer för olika händelsetyper, som bud, klick och förfrågningar, och sedan söka i informationen för att hitta insikter som är specifika för din region.

Regional dataåtkomst

• kräver ett Google Ads-förvaltarkonto
  • konfigureras och öppnas i ditt Ad Manager-konto
  • inkluderar annonsutrymme som hanteras i Ad Manager.

Du kan läsa mer om denna funktion i Åtkomst till regional data i hjälpcentret för Google Ad Manager.