Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Rapporter

Få tilgang til regionale data

For publisister i EØS

Publisister i EØS som er interessert i data på hendelsesnivå, kan bruke løsningen kjent som regional datatilgang, som tilbys Ad Manager-kundene våre. Google Ad Manager-publisister som har faktureringsadresse for nettverket i EØS, har tilgang til filer med ikke-aggregerte data på hendelsesnivå, på samme måte som ved dataoverføring.

Du kan konfigurere filer for ulike hendelsestyper, for eksempel bud, klikk og forespørsler, og så søke i dataene etter statistikk som spesifikt gjelder din region.

Tilgang til regionale data

• krever at du har en Google Ad Manager-konto
  • konfigureres og åpnes i Ad Manager-kontoen din
  • inkluderer beholdning som administreres i Ad Manager

Du finner mer informasjon om denne funksjonen i artikkelen Få tilgang til regionale data i brukerstøtten for Google Ad Manager.