Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Automatische advertenties

Aanmelden voor weergave van advertenties van derden op uw pagina's met zoekresultaten

Als u advertentie-indelingen gebruikt waarmee zoekresultaten samen met advertenties op uw site worden getoond, kunt u zich aanmelden voor weergave van advertenties van derden op die pagina's met zoekresultaten.

Advertenties van derden zijn beschikbaar voor de volgende advertentie-indelingen:

• Advertentie-intenties
  • Gerelateerde zoekopdrachten voor automatische advertenties

Als u zich wilt aanmelden, vult u dit formulier in om advertenties van derden aan te vragen. We beoordelen uw verzoek en als u in aanmerking komt, laten we u weten dat uw site is geüpdatet en geschikt is voor advertenties van derden.