Automaattiset mainokset

Kolmannen osapuolen mainosten käyttöönotto hakutulossivuilla

Jos käytät mainosmuotoja, jotka näyttävät sivustollasi hakutuloksia ja mainoksia, voit sallia hakutulossivuilla myös kolmannen osapuolen mainokset.

Kolmannen osapuolen mainoksia voi käyttää seuraavissa mainosmuodoissa:

• Mainosintentit
  • Automaattisten mainosten samantyyppinen haku

Jos haluat saada sivustollesi kolmannen osapuolen mainoksia, täytä tämä lomake. Tarkastamme pyyntösi, ja jos ehdot täyttyvät, ilmoitamme sinulle, että sivustosi on päivitetty ja voi saada kolmannen osapuolen mainoksia.