Notifikation

Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Automatiske annoncer

Tilmeld dig for at få vist tredjepartsannoncer på dine søgeresultatsider

Hvis du bruger annonceformater, der viser søgeresultater med annoncer, på dit website, kan du tilmelde dig for også at vise tredjepartsannoncer på disse søgeresultatsider.

Tredjepartsannoncer er tilgængelige for følgende annonceformater:

• Annoncehensigter
  • Relateret søgning til indhold

Hvis du vil tilvælge tredjepartsannoncer, skal du udfylde denne formular for at anmode om tredjepartsannoncer. Vi gennemgår din anmodning, og hvis du er kvalificeret, giver vi dig besked om, at dit website er blevet opdateret og er kvalificeret til tredjepartsannoncer.