Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Anuncis automàtics

Activar la publicació d'anuncis de tercers a les pàgines de resultats de cerca

Si utilitzeu formats d'anunci que mostren resultats de cerca amb anuncis al vostre lloc web, podeu activar addicionalment la publicació d'anuncis de tercers en aquestes pàgines de resultats de cerca.

Els anuncis de tercers estan disponibles per als formats d'anunci següents:

• Intencions d'anunci
  • Cerca relacionada per a anuncis automàtics

A fi d'activar-la, empleneu aquest formulari per sol·licitar anuncis de tercers. Revisarem la vostra sol·licitud i, si compliu els requisits, us notificarem que el lloc web s'ha actualitzat i és apte per als anuncis de tercers.