Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

GDPR-meddelelser

Opret en meddelelse om europæiske forordninger (Search Ads-udgivere)

Udgivere af søgeannoncer kan bruge en Google-certificeret CMP, der er implementeret i henhold til TCF. Vejledningen nedenfor er skrevet for at hjælpe AdSense til søgning-partnere (AFS, AdSense for Search), der vil bruge Googles løsning til administration af samtykke.

Bemærk! Hvis du bruger AdSense til søgning (AFS, AdSense for Search) og AdSense til indhold (AFC, AdSense for Content) på den samme AdSense-konto, skal du sørge for at tagge dine søgeresultatsider korrekt (som beskrevet nedenfor), for at din meddelelse om samtykke fungerer korrekt på dine søgesider.

Som tidligere annonceret begynder vi fra den 1. februar 2024 at håndhæve nye krav til administration af samtykke for partnere, der bruger vores produkter til udgivere af søgeannoncer (AdSense til søgning, AdSense til domæner eller Integrerbar søgemaskine). Udgivere kan opfylde disse krav ved at implementere en Google-certificeret CMP, der er integreret med IAB Europes forskrifter for gennemsigtighed og samtykke (TCF, Transparency & Consent Framework) for at indhente samtykke, når der vises annoncer til brugere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) eller Storbritannien.

Bemærk! Kontakt din kontomanager for at få hjælp, hvis du ikke kan se Privatliv og beskeder på din AdSense-konto.

Tag dine websites til visning af opfordringer til at deaktivere annonceblokering

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Privatliv og beskeder.
  3. Klik på Opfordring til at deaktivere annonceblokering (og Kom godt i gang, hvis det er første gang, du har gjort dette).
  4. Klik på Tagging.
  5. Klik på Kopiér for at kopiere tagkoden til opfordring til at deaktivere annonceblokering til dit website. Indsæt derefter koden mellem taggene <head> og </head> i HTML-koden på dit website. Sørg for, at tagget aktiveres før søgeannoncerne på dine søgeresultatsider.
    Bemærk! Undlad at oprette en opfordring til at deaktivere annonceblokering. Du bruger GDPR-meddelelser til at oprette meddelelser, som du viser til brugerne på dit website.

Opret en GDPR-meddelelse

1. Klik på Privatliv og beskeder.
  2. Klik på GDPR (og Kom godt i gang, hvis det er første gang, du gør dette).
  3. Klik på Opret en GDPR-meddelelse.
  4. Vælg de websites, som denne meddelelse skal vises på:
    1. Klik på Vælg websites.
    2. Vælg det ønskede website.
    3. Klik på Tilføj webadresse for at angive webadressen til websitets privatlivspolitik.
    4. (Valgfrit) Klik på Tilføj logo for at føje et logio til din meddelelse.
    5. Klik på Verificer.
    Bemærk!
  1. Vælg din meddelelses standardsprog og eventuelt flere yderligere sprog. Din meddelelse vises til brugere på standardsproget, medmindre et af de yderligere sprog, du vælger, bedre matcher sprogindstillingen på brugerens enhed.
  2. Vælg den passende meddelelsesindstilling i sektionen "Brugervalg".
  3. Klik på Udgiv.