Notification

Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

La pàgina que has sol·licitat actualment no està disponible en el teu idioma. Pots seleccionar un altre idioma a la part inferior de la pàgina o bé traduir de manera instantània qualsevol pàgina web a l'idioma que vulguis mitjançant la funció de traducció integrada de Google Chrome.

Limited ads in AdSense

December 7, 2023

In the first quarter of 2024, Google will launch support for programmatic bidding on inventory eligible for limited ads. A publisher can enable this new serving mode to make use of invalid traffic detection-only cookies & local storage on both consented and un-consented traffic to enable demand from Google demand and Authorized Buyers in limited ads.

Learn more about limited ads

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.

Search
Clear search
Close search
Main menu