Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Betalinger

Lokal rapportering av valuta og mva.

Hvordan påvirkes mva. hvis jeg går over til rapportering i lokal valuta?

Selv om du mottar betalingen i den lokale valutaen din, foretas alle betalinger av Google Ireland, et selskap underlagt lovene i Irland, i samsvar med vilkårene i avtalen din med Google. Tjenestene som leveres, er underlagt prinsippet om snudd avregning. Derfor er mottakeren, Google Ireland, forpliktet til å gjøre rede for mva., etter artikkel 196 i rådsdirektiv 2006/112/EF.

Det eneste unntaket er for utgivere som har postadresse i Irland, ettersom disse utgiverne kan være forpliktet til å sende Google fakturaer med irsk mva. Finn ut mer

Ta kontakt med lokale skattemyndigheter hvis du har flere spørsmål.