Maksut

Raportointi paikallisena valuuttana ja arvonlisävero

Miten siirtyminen paikallisessa valuutassa raportointiin vaikuttaa arvonlisäveroon?

Vaikka saatat vastaanottaa maksut paikallisena valuuttana, kaikki maksut suorittaa Irlannin lainsäädännön alainen yritys Google Ireland sen kanssa sopimiesi ehtojen mukaan. Tarjottuihin palveluihin sovelletaan käännettyä verovelvollisuutta, joten arvonlisäverosta huolehtii vastaanottaja Google Ireland Euroopan neuvoston direktiivin 2006/112/EY 196 artiklan mukaan.

Tämä ei koske julkaisijoita, joiden postiosoite on Irlannissa. He saattavat joutua maksamaan arvonlisäveroa Irlantiin. Lisätietoja

Ota yhteyttä paikalliseen veroneuvojaan, jos sinulla on kysyttävää.